Veel drinken

Gestart door Bence, juli 09, 2020, 03:57:15

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Bence

juli 09, 2020, 03:57:15 Laatste wijziging: juli 09, 2020, 04:08:22 door Bence
Hallo,,
Ik had even een vraagje,
Ik ben zondag en maandag met mijn chihuahua(kruising) naar de dierenarts moeten gaan omdat ze heel hard aan het hijgen was en aan het braken.
Nu bleek er vocht in de longen te zitten en een heel onregelmatige hartslag en iets met haar bloedsomloop (met dat ze een beetje zwaarder is, moet nu ook light voeding eten) ze heeft in totaal 6spuitjes gekregen (3/3). En ze moet elke dag een pilletje pakken voor haar hartje
Maar sinds dan drink ze echt redelijk veel Lijkt mij en is ze maar wat kalm en ik maak me nu toch wat zorgen
Is dit normaal? De DA heeft ook gewoon geluisterd naar haar hartje niets anders
Ga nog proberen de DA te bereiken maar wou hier op al even proberen.

petitparis

Als er vocht op de longen zit, dan heeft je DA waarschijnlijk vochtafdrijvers gegeven. Meer plassen is dan heel normaal.
Ik weet eigenlijk niet of een nevenwerking van vochtafdrijvers meer dorst is of niet. Kan als je van voeding  veranderd bent ook daardoor komen.
Hopelijk voelt hechi zich snel beter.

En even off topic. Je gaat hier echt niet sneller antwoord krijgen als je dezelfde vraag in 3 subfora zet en is voor wie wil reageren ook vervelend gezien er geen overzicht is van wat al wel of niet gezegd is.

runa

Ik zou ook eens kijken naar de bijwerkingen van de pilletjes. Als daar niks van in staat kun je nog eens bellen met de dierenarts, misschien komt het van de spuitjes.