Re: Wat of wie maakt je trots vandaag?

Gestart door Jess2201, oktober 22, 2017, 22:15:02

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

desperate houswive


Neverever

Mijn neefje naar het Vlaams kampioenschap judo vandaag, ik dat online aan het volgen met ma aan de telefoon hangend. Online zag ge de volgende wedstrijden op elke tatami. Net toen hij de finale haalde stuurde zus bericht van 'das een heel geduchte tegenstander dat haalt hij waarschijnlijk niet'. Ik zo tegen mijn ma van "zijt ge gek, die doet aan dertien jaar een perfecte tomoe nage op competitie, die wint dat!".
Raad eens wie even later gelijk had :lol:

orinake

Manlief die sinds 13u vanmiddag de ene oproep na de andere krijgt voor de brandweer. Even een half uurtje thuis om iets te eten en alweer de baan op.

maart

Piiri die gisteren een 2-3-2 schema op de loopband gedaan heeft  :dance:  Gezien haar verband niet nat mag worden kon ze gisteren amper buiten, maar zo heeft ze dus wel iets van stimulatie gehad  :lol:

Neverever

Mijn autooke , ze hebben hem nog eens heel grondig gekuist en ik heb wat ik wou: dieselke terug  , zwaardere motor en hij is effectief ingeschreven en gekeurd als lichte vracht :dance: , verbruikt niet teveel en heeft airo. Hij is exact 5 jaar oud, dus valt nog mee en weinig kms.
Alleen: niet veel slaap gevat vannacht , dus nu eerst wat bijslapen want no way dat ik zo achter het stuur kruip.
Ik zou Quincy zo een ritje gunnen nu, maar moet eerst wat slaap vatten dus.

Neverever

Het eindpunt, zovele jaren later. Er lopen nu zoveel mensen met hond rond en zoveel honden zitten buiten en hoe gedraagt Quincy zich doorgaans?
Ziet ze een hond die gaat passeren:
dan gaat ze druk snuffelen in het gras of in de struiken, wat ik nog steeds verbaal even beloon.Dat is toch gewoon het mooiste, mijn hond die telkens als eerste laat zien: Kijk, ik ga je geen kwaad doen!
En komen we voorbij totaal geschifte honden achter hekken:
dan gaat ze zachtjes janken, wat ik erna ook weer even verbaal beloon. Sinds ik dat zacht hunkerend gejank ben beginnen prijzen jaren geleden, kan ze doorgaans zelfs de meest geflipte hekkenhond passeren.
Héél af en toe is er eentje die overdrijft en dan springt ze eens richting hek, met een grolletje, maar dat is het dan ook , ff laten zien van pas op want ik kan ook hoor :mrgreen:

Mijn Quincy :wub: :wub: :wub:
(ik hoor zoveel mensen haar gedrag prijzen onderweg,dat is zo leuk! Het geeft me het gevoel alsof ik met de braafste rottweiler van heel Diepenbeek en omstreken op pad ben :lol: )


runa

Sherlock die zich gisteren goed gedragen heeft bij de kennismaking met mijn pa zijn hond. Het zijn 2 intacte reuen en Sherlock moet van sommige honden echt niet weten (vooral grote reuen) dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten.
In het begin van de wandeling heeft Sherlock lopen blaffen, trekken en soms grommen. Niet zo agressief als bij sommige andere honden maar ik was er ook niet heel gerust in.
Na een tijdje ging het dan wel beter en hebben we ze toch los gelaten. Eerst aan elkaar snuffelen en wat aftoetsen maar ze vonden elkaar wel ok blijkbaar en hebben de rest van de wandeling vredig samen gewandeld. :bow:

Neverever

Ondanks mijn gezoek naar de juiste toon op mijn nieuwe viool koos Quincy ervoor om mij te volgen naar vde andere kamer, waar ik naartoe trok om haar niet te storen met mijn gejank :p

maart

Een heel klein miniem iets zien bij een hond en er bleek daadwerkelijk iets aan te zijn (allee, das niet leuk natuurlijk) maar de cursus doet dus wel iets  :lol:

myriam.e

Citaat van: maart op juli 17, 2020, 21:51:45 Een heel klein miniem iets zien bij een hond en er bleek daadwerkelijk iets aan te zijn (allee, das niet leuk natuurlijk) maar de cursus doet dus wel iets  :lol:

Hopelijk niks ergs met je hond ?

runa

Sherlock en Lowie (de hond van mijn pa) die het goed met elkaar kunnen vinden. Ze laten mekaar vooral met rust maar hebben ook heel kort gespeeld.
En Sherlock die de kippen met rust laat als ik het hem zeg. Of toch voor 2min  :doh:  :vuistje: