Het wandelhoekje > Wandelvragen

speelmaatje omgeving Brugge

<< < (2/5) > >>

Fanny:

--- Citaat van: Gittje op april 12, 2010, 16:35:09 ---
@ Fanny
Wat is het adres van die hondenweide in Sint-Kruis ?  Is het een ruime speelweide ?

--- Einde van citaat ---
Je rijdt de Geralaan helemaal tot het einde, tot aan de parking van de Gulden Kamer. Daar kun je je auto parkeren. Op het einde van de eerste parking heb je een doorgang naar de voetbalvelden van de Cercle ladies.  Daar ligt de hondenweide  :wink: 
Het is niet immens groot, maar ze kunnen er wel spelen en eens een spurtje zetten  :wink:

runa:

--- Citaat van: Gittje op april 12, 2010, 16:35:09 ---Ik zou jullie met plezier bij mij thuis uitnodigen, ware het niet dat ik slechts over een stadskoertje/tuintje beschik van 40 mē.

Wat mij betreft, mag het een afspraak zijn op een hondenweide of een andere natuurplek (vb. bos van Ryckevelde), al dan niet gevolgd door een (losloop)wandeling, waar de honden zich eens deftig kunnen uitleven.  Dario is aan het puberen en heeft dus energie te over, zonder dan nog te spreken van z'n bananen in z'n orgen  :wink:

@ Fanny
Wat is het adres van die hondenweide in Sint-Kruis ?  Is het een ruime speelweide ?

--- Einde van citaat ---

Thuis zou ik voor de eerste ontmoeting zowiezo niet aanraden (mogelijk verdedigen van territorium)
Een (afgesloten) hondenweide zie ik wel zitten maar een losloopwandeling iets minder, Fala komt niet altijd meteen terug  :muur: en daar wil ik eerst nog aan werken.
Eens de honden elkaar kennen zouden wel bij mij in de (grote) tuin mogen spelen  :yes:

Gittje:

--- Citaat van: runa op april 12, 2010, 19:25:26 ---Een (afgesloten) hondenweide zie ik wel zitten maar een losloopwandeling iets minder, Fala komt niet altijd meteen terug  :muur: en daar wil ik eerst nog aan werken.
--- Einde van citaat ---
Is met Dario ook zo.  Z'n laatste passie is : konijnen jagen en het bos afschuimen.  Dit zal hij vermoedelijk stukken minder doen als hij samen kan wandelen met een speelse hond.  Onze oudste hond kan meestal niet meer mee op wandel omdat hij last heeft van artrose.


--- Citaat van: runa op april 12, 2010, 19:25:26 ---Eens de honden elkaar kennen zouden wel bij mij in de (grote) tuin mogen spelen  :yes:
--- Einde van citaat ---
Lijkt leuk ...

Gittje:

--- Citaat van: Fanny op april 12, 2010, 18:25:31 ---Je rijdt de Geralaan helemaal tot het einde, tot aan de parking van de Gulden Kamer. Daar kun je je auto parkeren. Op het einde van de eerste parking heb je een doorgang naar de voetbalvelden van de Cercle ladies.  Daar ligt de hondenweide  :wink: 
Het is niet immens groot, maar ze kunnen er wel spelen en eens een spurtje zetten  :wink:
--- Einde van citaat ---

Ze geven voor morgen terug mooi weer.  Ben je er morgen(na)middag ?  Ik zou dan zeker langskomen voor ik doorsteek naar Ryckevelde.

Fanny:

--- Citaat van: Gittje op april 12, 2010, 19:43:24 ---Ze geven voor morgen terug mooi weer.  Ben je er morgen(na)middag ?  Ik zou dan zeker langskomen voor ik doorsteek naar Ryckevelde.

--- Einde van citaat ---
Ik heb de hele week de namiddagshift, ik zal er pas dit weekend weer raken  :doh:
Maar als je rond 14u gaat heb je grote kans dat er nog hondjes op de weide zitten  :wink:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie