collapse

ZOOBIO.BE


Flexadin by Vetoquinol.

Auteur Topic: Dodge auto  (gelezen 1252 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Ilsey

 • verslaafde hondenvriend
 • *
 • Berichten: 9230
 • Geslacht: Vrouw
 • Boogie Wonderland!
Re: Dodge auto
« Reactie #20 Gepost op: september 03, 2013, 18:27:21 »
OK, gene Dodge dus.
't Is nog niet voor direct maar ben wel stilaan aan't uitkijken.
Ik zoek opnieuw ne ruime 4x4, lichte vracht, diesel,  2dehands mag maar met maximum 100 000km.

Mocht iemand hier interesse hebben in een Opel Vivaro,  lichte vracht = veel plaats voor honden :-)
(Een echte flashy hondenmobiel: beplakt me ne mops, dalmatier en weimaraner. opvallen gegarandeerd.)
net de 200 000 km bereikt, diesel,  altijd goed onderhouden.  lichte beschadiging zijdeur.

Ik zou ne Toyota Rav4 pakken :drool: Of ne Mitsubishi, Suzuki of Subaru?

Landrover zou ik ook niet doen omwille van de kosten. Moest ik een meer luxueus merk willen zou ik voor ne Volvo gaan  :fuu: (mijn alltime favo merk, mijn droomauto is dan ook ne Amazone, en als dagelijkse auto ne XC70, moja ik zal het voorlopig stellen met onze 2ehands V50  :lol: )

Offline Ilsey

 • verslaafde hondenvriend
 • *
 • Berichten: 9230
 • Geslacht: Vrouw
 • Boogie Wonderland!
Re: Dodge auto
« Reactie #21 Gepost op: september 03, 2013, 18:31:57 »
Nen Defender is natuurlijk wel een kanon idd, als je een 2ehands kan vinden en zelf wat kan sleutelen...

Ik heb is ne ouwe Defender nen Mercedes Cklasse uit een gracht zien trekken, alt handig om mensen te kennen met zo'n wagen  :mrgreen:

Offline Maddock

 • geavanceerde hondenvriend
 • *
 • Berichten: 2412
 • Geslacht: Man
 • 7 op 7 een hondenleven
Re: Dodge auto
« Reactie #22 Gepost op: september 04, 2013, 08:22:26 »
Volledig akkoord met al wat je schrijft!

MAAR: als je niet zelf wat kan sleutelen of geen goedkope sleutelaar kent, hou je dan vast voor de kosten! Stukken kosten niet veel, idd, maar er zijn toch wel frequente kleine en grotere pannes en het is niet altijd evident om ze snel snel op te lossen. Moest ik de mijne bij een concessiehouder binnen doen, dan was ik al lang failliet en was mijn Def al gevlogen!

2 de kanttekening: je moet dan wel voor het nogal Spartaanse rij(on)comfort zijn! Mijn TD5 is in feite qua comfort niet veel meer dan een gepimpte tractor. Woon-werkverrkeer is 20 ŗ 30 min en in putje winter ontvriezen mijn ruiten pas tegen dat ik aankom. Langs de BINNENkant, wel te verstaan  :mrgreen:

 :lol:

2x  :yes: trouwens... het zijn zeker dingen die je in het achterhoofd moet houden... dus als TS niet veel tijd en zin heeft om zelf te sleutelen is het toch niet de beste optie!  :mrgreen:

maar ik vind: zoiets koop je niet als je wil comfortabel zitten, zou te zot zijn, een koersfietszadel is bijna comfortabeler dan dat!  :vuistje:
van de Defenders waar wij mee 4x4'den waren er 2 vd 3 hun verwarming gewoon kapot en ja hoor, we gingen ook in putje winter crossen.... gewoon twee dikke wollen pulls aandoen en daarover waterdichte flightsuit tegen de onvermijdelijke modder.  :fuu: zelfs bij die waar verwarming wel nog werkte was ze nutteloos: parcours was zo "unforgiving" dat er de zijramen uit gehaald waren, hingen toch constant vol modder en aangezien dat geen veiligheidsglas is zoals voorruit konden ze bij harde schokken wel eens uiteenspatten op je schoot, aan den lijve ondervonden.  :fuu:
maar ze kregen wel voor en na elke rit een grondig nazicht en werden onderhouden dus kwamen echt tot zichzelf op parcours...
maar bon, ze waren niet de enigste zulle... willy'kes (Amerikaanse legerjeepkes) waren ook niet te onderschatten en de meest onvoorstelbare 4x4 machine die ik ken zijn die kleine Suzuki doosjes; Jimny'kes of ook wel Samurai'kes genoemd, die geraken gewoon overal door; dikke zuigende modder tot aan bovenkant van dak: no problem.  :shock:
en dat laatste in legeruitvoering... is nog altijd een natte droom van mij! (wanneer ik een huis heb ipv een appartement en een garage om het droog te zetten wordt het een projectje!)

 


Duck hondenvoeding op Hondenvrienden.be


De website Hondenvrienden.be maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen op Hondenvrienden.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Na het inloggen of registreren verdwijnt deze melding.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal