collapse

ZOOBIO.BE


Flexadin by Vetoquinol.

Auteur Topic: Flyballwedstrijd RCCDISH  (gelezen 943 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Govad

  • startende hondenvriend
  • *
  • Berichten: 43
Flyballwedstrijd RCCDISH
« Gepost op: mei 03, 2011, 16:41:44 »
1-05 zoals elk jaar de datum voor de flyballwedstrijd bij RCCDISH, dit jaar 21 teams onderverdeeld in 4 divisies, het beloofde dus een lange dag te worden.
Divisie 1 en 2 waar telkens 6 teams in onderverdeeld waren liep in de voormiddag een Speed Trail, divisie 3(5 teams) en divisie 4(4 teams) liep een Round Robin.

In divisie 4 werd de VM gewonnen door Brains and Speed Fast, het team uit Zottegem won het net voor het Roadrunners Fun Team.
In divisie 3 ging de 1e plaats in de VM naar de Flying Dutch met 18 punten voor het thuislopende Zin'Team met 16punten.
Speed trail in divisie 2, daarin blijkt het zeer sterk lopende Roadrunners X-treme Team het snelst, met een tijd van 18.48sec. zijn ze net sneller de de Freaky Bandits die in hun laatste run van de VM nog een knappe 18.56sec. liet optekenen.
De speed trail in divisie 1 werd zoals verwacht gewonnen door de Bandits die een tijd van 16.79sec. lieten optekenen, de Tornado's werden 2e met een knappe tijd van 17.13sec. De Brabo Thunderdogs liepen trouwens in hun allereerste run van de vm voor de allereerste keer onder de 18sec. grens met een tijd van 17.94sec., later in de speed trail zouden ze hun teamrecord nog op 17.87sec. brengen.
Hopelijk zijn de Brabo's nu vertrokken om regelmatig in de 17sec. te lopen en zo een volwaardig 1e divisie team te worden om het toch wel lage niveau van onze competitie een beetje op te trekken.

Na de middagpauze werd er rond 14.15u gestart met de dubbele afvalling, in divisie 4 ging de overwinning, net zoals in de vm naar Brains and Speed Fast, die het na een herkansing haalden van de Easy Bandits,
Divisie 3 werd, ook al na een herkansing gewonnen door het thuislopende Zin'Team, die net iets sneller waren de onze Nederlandse vrienden van de Flying Dutch.
In divisie 2 stond er geen maat op het Roadrunners X-treme team, het regelmatigste en snelste team van de dag in divisie 2 wint het in de finale van Brains and Speed.
Verrassende final in divisie 1, waar er nu niet de Tornado's stonden(die eerder in de RR tegen de Running Borders door het oog van de naald kropen door een toch wel discutabele beslissing van scheids en lijnrechter)
In de halve finale hadden de Tornado's tegen de Blue Bandits dan weer pech, waar er in de 1e run een lamp gelopen werd en in run 2 en 3 er telkens een hond zijn bal mistte aan de box, hierdoor gingen totaal onverwacht de Blue Bandits naar de finale tegen hun grote broer de Bandits.
In deze finale, wat eigenlijk geen finale was wonnen de veel snellere Bandits makkelijk en terecht met 3-1 van de Bluekes.

Leuke dag, en voor ons, als Bandits, toch wel een geslaagde wedstrijd met een 1e en 2e plaats in divisie 1, verder een 3e plats in divisie 2 met de Freaky's en een 2e plaats in divisie 4 met de Easykes.
Hopelijk zijn we op de volgende wedstrijd in Mechelen even succesvol, maar evenveel plezier gaan we zeker en vast maken.
« Laatst bewerkt op: mei 04, 2011, 06:03:49 door Govad »


 


Duck hondenvoeding op Hondenvrienden.be


De website Hondenvrienden.be maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen op Hondenvrienden.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Na het inloggen of registreren verdwijnt deze melding.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal