collapse

ZOOBIO.BE


Flexadin by Vetoquinol.

Auteur Topic: Demo doggydance  (gelezen 1114 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline passodoble

  • begonnen hondenvriend
  • *
  • Berichten: 100
Demo doggydance
« Gepost op: februari 20, 2007, 09:01:03 »
Hoi Allemaal,

Effe stoefen over ons demoteam en mijn hondjes, wij hadden deze zondag een demo in deinze tijdens een gehoorzaamheidsweds trijd die nogal wat volk trok.
De wedstrijd was wel wat uitgelopen en wij moesten op net nadat de loopse teven het terrein verlaten hadden.
We hadden eigenlijk maar 3 honden bij die gewoon waren van wedstrijd te lopen dus was iedereen en zeker onze jeugd (2 meisjes) heel zenuwachtig. We hadden tevens 2 reuen bij die aan het puberen zijn dus je kan het je misschien al voorstellen.

Ik begin met een heel stabiele reu en maar goed ook, want mijn cdtje was aan vervanging toe en mijn routine duurde daardoor 20sec langer, plots hadden 2 peuters hun kans schoon gezien om onze routine van kort bij te bewonderen, effe heel snel onze kindvriendelijk reu in zit gezet een rondje er rond gedanst maar geen probleem hoor zijn aandacht was voormij.
Een vader van de twee vermoed ik plukte ze snel uit de ring en alles ging gewoon verder.
Dan verder was ons julie aan de beurt ,12 lentes jong met een border van 7lentes jong effe heel veel problemen gehad om zijn aandacht te krijgen er stond dan ook een massa volk ik had gehoord rond de 200 man dusja! maar ze zette flink door en heeft toch nog kunnen tonen wat ze in haar mars had.
De volgende 3routines was het aan een boerenfox, een mopske en een cavalierke die elk op hun beurt het publiek wisten te verbazen en vertederen.
Mijn jonge reu was de volgende en hij deed het gewoonweg geweldig, al zijn aandacht bij mij, niet vertragen alle ik was trots op hem,
Dan was het aan iemand van een andere club die onze groep kwam versterken maar af en toe ook met ons mee traint en ze was geweldig :thumbs:
Mijn gevorderde hond had wat meer problemen met de geur van de loopse teven vermoed ik alhoewel het zelf een teefje is, maar ze was gewoon weg aan het trillen met haar mond en bellen blazen(een akt op zich :rolf:) de routine ging heel goed tot het moment dat ze moest liggen en dan zij ze fourt.
Gelukkig heb ik het snel opgevangen en heeft ze nadien toch weer verder gewerkt.
Ik moet ook een pluim geven aan de club die dit organiseerde want we hadden een relatief rustige ruimte waar we de honden konden zetten, voldoende drankbonnen en eten en een leuke attentie met kauwmateriaal en een speeltje, en koekjes, en.....

Alle een geslaagde dag voor ons en de hondjes :dance:

Groetjes Passodoble


Offline zidaneke

  • geavanceerde hondenvriend
  • *
  • Berichten: 1368
  • Geslacht: Vrouw
Re: Demo doggydance
« Reactie #1 Gepost op: maart 07, 2007, 15:16:20 »
ben heel benieuwd om jullie demo op 22 april bij ons te zien... :D

Offline passodoble

  • begonnen hondenvriend
  • *
  • Berichten: 100
Re: Demo doggydance
« Reactie #2 Gepost op: maart 09, 2007, 11:31:17 »
Hoi Zidaneke,

Wel als ze dansen zoals gisteren op training, gaan we succes hebben. Ze hebben alletwee super gewerkt en onze Frodo weet mij telkens weer te verbazen vorige week heb ik hem een achterwaardse draai rond mij geleerd, deze week zonder handgebaar alleen met stem vraag ik het vlak na een cirkel, een combinatie die ik nog nooit gemaakt heb. Ik had het handgebaar ook nog niet weggetraind en meneer doet het gewoon.
Het is een super hondje ik heb met hem gewoon het groot lot gewonnen.

En dat dekentje met die dikke rand is goed gekeurd, hij laat het netjes liggen en ik ga een tweede moeten kopen want ik vind ze nu regelmatig alletwee in 1bench.

Groetjes Passodoble

 


Duck hondenvoeding op Hondenvrienden.be


De website Hondenvrienden.be maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen op Hondenvrienden.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Na het inloggen of registreren verdwijnt deze melding.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal