collapse

ZOOBIO.BE


Flexadin by Vetoquinol.

Auteur Topic: Bestdog  (gelezen 2251 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline border_freak

 • geavanceerde hondenvriend
 • *
 • Berichten: 2239
 • Geslacht: Vrouw
Re: Bestdog
« Reactie #20 Gepost op: juni 25, 2007, 22:23:26 »
Hoi frisbee freaks,

Was erbij op de workshop op zaterdag tesamen met mijn hartsvriendin  :D en er waren heel wat deelnemers + het feit dat ze nog eerder gestart waren dan op de website stond vermeld.  Al bij al vond ik de organisatie dan ook niet zo super want hierdoor hebben we toch een stuk van de workshop gemist, spijtig...
Maar zoals Anne zegt, de Japanners waren bijzonder hulpzaam en de tolk deed uitstekend werk, dus toch ondanks de korte tijdspanne toch een aantal goeie tips opgedaan - zowel voor onze eigen routines en honden als voor de club - waar we mee aan de slag kunnen.
Daarna nog wat rondgelopen, eens bij de flyball vrienden langsgeweest en toch nog ff een ruil gedaan op het standje van de Japanners.  Ruil, een gesigneerde Hyperflite van ons tegen een gesigneerde Hero van hun.  Het was leuk ze te ontmoeten.
Vroegen mijn naam, hebben die op de schijf geschreven in het Japans maar tja...er kan evengoed "onozele trien" staan natuurlijk  :rofl:

Enne, Turbo-Darko, uwen kop die ziede overal, dus voor iedereen hier, hij was er nie  :rolf:


Hartsvriendin???  BelgianK heeft dan toch een rare manier om het te laten zien. In plaats van dat ze mij dan tactisch zegt dat ik niet rap genoeg ben, mochten we eens wat freestyle doen met hare hond (mechelaar met wat veel speed en nog extra zwangerschapskilo's) en natuurlijk toen toen ik hare hond over mijn been wou laten springen, was ik niet rap genoeg en ramde ze toch wel mijn knie. Ik liep al wat raar, maar nu loop ik zoals de Peter. Maar ik had geluk, der zijn mensen van het veld gestapt met ne vinger minder.

Offline BelgianK

 • geavanceerde hondenvriend
 • *
 • Berichten: 1400
Re: Bestdog
« Reactie #21 Gepost op: juni 26, 2007, 08:27:36 »
Awel, omda ge zegt da ik raar loop is de volgende training nen backvault met de zeno, en ge hebt al is gezien hoe da kan aflopen  :baeh: :baeh:

Offline border_freak

 • geavanceerde hondenvriend
 • *
 • Berichten: 2239
 • Geslacht: Vrouw
Re: Bestdog
« Reactie #22 Gepost op: juni 26, 2007, 11:21:49 »
Sta deze week met de late.  :baeh:
kan ik er niet onderuit komen met te komen werken op zaterdag?   :pray: :pray: :pray:  Want ik denk dat het daardoor komt dat jij zo raar loopt.

 


Duck hondenvoeding op Hondenvrienden.be


De website Hondenvrienden.be maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen op Hondenvrienden.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Na het inloggen of registreren verdwijnt deze melding.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal