collapse

ZOOBIO.BE


Flexadin by Vetoquinol.

Auteur Topic: Mijn Hond Genk  (gelezen 8289 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Joska

 • hondenvriend pro
 • *
 • Berichten: 4163
Re: Mijn Hond Genk
« Reactie #20 Gepost op: november 17, 2011, 21:43:52 »
Eventjes dit topic uit het oog verloren  :oops:

Dat is idd daar, ik zie daar toch enorm veel mensen wandelen met de hond, af en toe denk ik zelfs dat het een hondengebied is ipv finse piste. Als je zou willen weten of jou hond met andere honden overweg kan tijdens het lopen, wil ik wel een keer samen proberen. Die van ons is soms oversociaal en zou ook voor hem wel een test zijn. Ik ben er zeker van dat die van ons niet bijt, zeker niet als ze in het begin eens kennis mogen maken.
Als ik terug aan het lopen ga (voorlopig nog effe niks vanwege die stomme verkoudheid) wil ik dat best eens proberen. Zolang we ze niet los laten kennis maken, want die van mij kan soms heel lelijk uit de hoek komen naar honden die ze niet moet  :muur:
Al gaat het meestal met borders wel goed.
Anders doe ik ze haar korf aan voor alle zekerheid, heh. Zou jammer zijn als jou hond een slechte ervaring opdoet door dat monsterke van mij.

de beginnersgroep kan je echt bijhouden hoor , die gaan niet heel hart , je kan je hondje ook een muilband aandoen tijdens het lopen der zijn der nog die muilkorven aan doen tijden het lopen
Een korf is inderdaad een idee, ik heb ze daar al aan gewend. Ben alleen wat bang van het negatieve effect daarvan. Ik wil liever niet dat mensen haar gaan benaderen als een gevaarlijke hond, want dat is ze niet echt. Enkel als ze los loopt reageert ze soms verkeerd naar andere honden toe.  :weetniet: Maar inderdaad, als ze op inhalende honden reageert, zal de korf de beste optie zijn.

Enfin, in ieder geval, als ik drie kilometer aan één stuk door kan joggen, wil ik wel eens gaan kijken!
Nog mensen?
Waarschijnlijk ga ik ook eens contact met hen opnemen, eerst maar ergens zien hoever ik nu eigenlijk in 1 stuk loop. Ik meet normaal enkel de tijd dat ik loop, niet de afstand.

Offline Dr Nick

 • startende hondenvriend
 • *
 • Berichten: 35
 • Geslacht: Man
Re: Mijn Hond Genk
« Reactie #21 Gepost op: november 18, 2011, 10:01:05 »
ik vind dat zelf ook een beter principe van de duur van het lopen, en niet de afstand bij te houden.

Maarja, nu met onze Cas, is het toch ook afstand geworden, ik kan nu met hem (op zeer hoog tempo) 2x de fit-o-meter hier rond lopen, en als we iemand anders voor ons hebben, gaat dat tempo nog een stuk omhoog. Moordend.....

Offline Ludo Daems

 • startende hondenvriend
 • *
 • Berichten: 1
 • Geslacht: Man
Re: Mijn Hond Genk
« Reactie #22 Gepost op: oktober 17, 2015, 10:12:25 »
Ik ben al jaren lid bij mijn hond Genk. Als u niet snel of niet zo lang kunt lopen, is er de 3de groep die het rustig aandoet. In groep 1 zal een training zeker rond de 18 per uur liggen. Jullie kunnen de 'start to run' volgen die tweemaal per jaar ingericht word. Voor lopers die veel met de hond gaan lopen kunnen ook eens proberen als wij trainen. Wel eerst verwittigen. Contact leggen via de site van 'mijn hond Genk'. 31 Oktober trainen in de voormiddag terug op de Teut in Zonhoven.

 


Duck hondenvoeding op Hondenvrienden.be


De website Hondenvrienden.be maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen op Hondenvrienden.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Na het inloggen of registreren verdwijnt deze melding.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal