collapse

ZOOBIO.BE


Flexadin by Vetoquinol.

Auteur Topic: World **** Open 18 t/m 20 mei  (gelezen 1174 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Naomi DH Dog Toys

 • startende hondenvriend
 • *
 • Berichten: 7
World **** Open 18 t/m 20 mei
« Gepost op: maart 15, 2012, 23:53:44 »
Hoi allemaal,

Ik ben nog nieuw hier, maar wil al wel vast het volgende delen:  :lol:
(heb zelf vorig jaar bij het WAO geholpen en ook dit jaar ben ik er weer)

Vrijwilligers gezocht!
Van vrijdag 18 t/m zondag 20 mei 2012 zal het World **** Open (WAO) in Neeroeteren, België worden gehouden. Op 1 uur van Eindhoven en van Maastricht wordt deze wereldbekerwedstrij d georganiseerd op de prachtige locatie van hippisch centrum De Warre.

Om het WAO wederom tot een succes te maken is het WAO-team op zoek naar vrijwilligers die tijdens het evenement willen helpen. Lijkt het je leuk om een kijkje achter de schermen te nemen, de wereldtop in actie te zien of internationale contacten op te doen? Dan is vrijwilligerswerk bij het WAO iets voor jou!

Vrijwilligerinformatie
Vanaf dinsdag 15 mei t/m zondag 20 mei hebben wij vrijwilligers nodig voor de diverse teams. Met name voor vrijdag en zaterdag zoeken wij nog veel vrijwilligers. Je kunt je opgeven voor een dagdeel, een hele dag of zelfs een week(end). Er zijn verschillende vrijwilligersteams zoals het RingTeam, Wedstrijdsecretaria at, Ontvangstteams, Verkooppunten en Ondersteunende teams- kortom voor ieders wat wils! Er is ook de mogelijkheid om op locatie te kamperen.

Samen met je club
Omdat het nog leuker is om de sfeer samen te proeven: clubs/trainingsgroepen die 10 vrijwilligers aanleveren voor vrijdag én zaterdagochtend krijgen allemaal gratis toegang tot het evenement zaterdagmiddag en tevens op de finaledag! Ook mogen deze clubs een standje inrichten voor promotie van hun club (vrij van kosten).

Speciaal voor onze vrijwilligers
De WAO-organisatie maakt een vrijwilligerspakket beschikbaar, dat bestaat uit:
 • Een bijdrage aan de accommodatiekosten van de vrijwilligers (zover het budget dit toelaat)/ gratis kamperen
  •WAO kleding
  •Gratis livestreaming voor de vrijwilligers die niet het hele evenement kunnen zien
  •Ontbijt, lunch en drinken
  •Een (klein) aandenken aan het evenement

Individuele vrijwilligers
Vrijwilligers die wel willen helpen, maar niet per sé zijn verbonden aan een club/trainingsgroep (of als je met minder dan 10 personen bent) zijn natuurlijk ook van harte welkom! Alle vrijwilligers krijgen bovenstaand pakket. Iedere vrijwilliger die zich aanmeld voor vrijdag en/of zaterdag, krijgt gratis toegang op de finaledag.

Kortom wil je de toppers van dichtbij zien en een wereldevenement eens van een andere hoek bekijken? Geef je dan snel op!

Meer informatie is te vinden op www.worldagilityopen.com Vrijwilligers kunnen zich opgeven door het formulier (op de website bij Volunteers) in te vullen en te sturen naar info@worldagilityopen.com (voor vragen in het Nederlands kunt u ook terecht bij Naomi_dh@yahoo.com)


[verwijderd door de beheerder]


 


Duck hondenvoeding op Hondenvrienden.be


De website Hondenvrienden.be maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen op Hondenvrienden.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Na het inloggen of registreren verdwijnt deze melding.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal